Uğur Arslan, hayatını kaybeden sağlık personellerine ithafen hazırladığı video klibinde başrollerde Murat Övüç ve Nuri Alço yer aldı.

WhatsApp Image 2021-03-29 at 11.20.47

Adından sıkça söz ettiren Uğur Arslan, tüm dünyada etkili olan ve en çok da sağlıkçıları zor duruma sokan pandemi nedeniyle mesleğini yaparken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına ithafen "Gidenler Dönmez Geriye" adında bir klip çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmayla da tüm sağlık çalışanlarının gönlünü kazandı. Klipte rol alan Nuri Alço hayatını kaybederken, diğer başrol oyuncusu Murat Övüç ise yakalandığı virüsten dolayı Avrupa Hospital'da çekilen klipte yoğun bakıma alınıyor.

Proje, sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirildiği için de klibin yönetmenliğini Burak Akan yaptı.

Moskova'daki Kanlı Saldırıda DEAŞ'ın İzleri Moskova'daki Kanlı Saldırıda DEAŞ'ın İzleri

Video klibin çekimleri Kadir Balık'ın medya danışmanlığı yaptığı Avrupa Hospital'de gerçekleştirildi. Klip rojesinde Nuri Alço, Kahraman Sivri, Murat Övüç, Yüksel Molla, Özge Sarı, Mehmet Ulay ve Hamza OĞUR gibi isimler yer aldı.

WhatsApp Image 2021-03-29 at 11.20.48

Oyuncular Rolleriyle İzleyenleri Göz Yaşlarına Boğdu

Klipte doktor karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nuri Alço rol gereği hayatını kaybederken, baş rol oyuncularından ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç ise Avrupa Hospital'da virüse yakalındığı için yoğun bakıma kaldırılıyor. Video klibin görüntü yönetmenliğini ise İhsan Menkü yaptı.

Uğur Arslan: "Bu Klibi Pandemi Sürecinde Hayatını Kaybeden Tüm Sağlık Çalışanlarına Adıyoruz" dedi.

WhatsApp Image 2021-03-29 at 11.20.47 (1)

Klibi hakkında açıklama yapan Uğur Arslan "Bu klipte bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Sosyal Sorumluluk çalışmamızı vefat eden tüm sağlık çalışanlarına adıyoruz. Onlar bu ülkenin kahramanları" dedi.

WhatsApp Image 2021-03-29 at 11.20.49