Meteoroloji'den Hatay için kuvvetli fırtına ve hortum uyarısı geldi. Meteoroloji'nin bu uyarısının hemen sonrasında Hatay'ın ilçelerinden İskenderun, Arsuz ve Belen de okullar 1 gün süre ile valilik tarafından tatil ilan edildi.

Meteoroloji'den peş peşe gelen hortum ve fırtınadan Hatay'da nasibini aldı. İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinde okullar olumsuz hava koşulları yüzünden Hatay Valiliği tarafından 1 gün süreli ile tatil ilan edildi.

Fırtına ve Hortum Alarmı

İskenderun ve Belen kaymakamlıklarından alınan son bilgilere göre; şiddetli rüzgar yüzünden meydana gelebilecek olan zorluk ve muhtemel yaralanmaların önüne geçebilmek adına 7 Şubat Perşembe gününde İskenderun ve Belen ilçelerinde okulların tatil ilan edildiği ifade edildi. Bu tatil haberinin hemen ardından ise Arsuz ilçesinde de olumsuz hava koşulları yüzünden eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verildiği kaydedildi.

Antalya'nın Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde de dün fırtına ve hortum riski yüzünden okullar 1 gün süre ile tatil ilan edilmişti.