ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai'nin son bölüm dizi seti esnasında yağan yağmur oyunculara oldukça zor anlar yaşattı.

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

ATV'nin reyting yarışında yüzünü güldüren dizisi Hercai'ye geçtiğimiz akşam yağmur sahnesi damga vurmuştu. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizide Reyyan ile Miran'ın sahnesinin çekimi için İstanbul'dan Mardin'e giden 12 kişilik ekibin saatlerce ikilinin üzerine yağmur yağdırdığı öğrenildi.

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hercai'nin ekibi izleyici karşısına çıkacak her sahne için büyük özen gösteriyor. Başrollerini yakışıklı oyuncu Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başarılı bir performans sergilediği dizinin kamera arkası görüntüleri de büyük ilgi çekiyor. Öyle ki son bölümde çekilecek olan yağmur sahnesi için İstanbul'dan Mardin'e özel bir ekip gönderildi.

12 saat süren çekimde Akın Akınözü ve Ebru Şahin, 5-6 saat boyunca yağmurda kaldı. Oyuncular ateş başında battaniyelere sarılı şekilde ısınarak bir sonraki sahnelerine hazırlandı. O anlar objektiflere ise böyle yansıdı.