Yeğeni ile yaşadığı ilişki sonrasında bir anda Türkiye'nin gündemine oturan sunucu Murat Başoğlu'nun eski eşi Hande Bermek hakkında çıkarılan koruma kararı ilginç anları da beraberinde getirdi. Bernek hala eski eşinin kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini ve Başoğlu'nun ruhsatlı silahının kendisinden alınmasını istedi.

Murat Başoğlu'nun eski eşi Hande Bermek kendisine koruma tutmasına rağmen hala tehditler aldığını iddia etti. Bernek eski eşi Başoğlu'na ait olan ruhsatlı silahın kendisinden alınması gerektiğini savundu.

Tehditler Aldığını Savundu

Bodrum'daki evinde sürekli olarak kendisini darp ettiği iddiası ile Başoğlu'ndan şikayetçi olan Bermek, çareyi koruma tutmakta bulmuştu. Başoğlu hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Bermek, ondan sonra da zor günler geçirmeye devam etti. Bermek bu davanın hemen ardından da avukatı aracılığı ile Bodrum Aile Mahkemesi'ne yeni bir dilekçe vererek bir kez daha gündemi değiştirdi.

Bermek verdiği dilekçesinde Başoğlu'nun oğulları Can'ı görme hakkının ertelenmesi veya kısıtlanmasını isteğinde bulundu. Hande Bermek mahkemeden çocuğun baba ile kurduğu şahsi ilişkinin en az 3 aylık süre ile kaldırılmasını ya da çocuğun babası ile gündüz saatleri içerisinde refakatçi eşliğinde görüşmesini de mahkemeden talep etti.