İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,2600 %0,23
49,0639 %0,43
5.650,44 % -0,11
Ara
Medya24 Magazin Sıla Gençoğlu'nun avukatından Ahmet Kural'a yanıt

Sıla Gençoğlu'nun avukatından Ahmet Kural'a yanıt

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Sıla Gençoğlu'nun avukatı, Ahmet Kural'a yanıt verdi.

Okunma Süresi: 2 dk

Sıla Gençoğlu, önceki gün sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa gelerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcının avukatı müvekkilinin tedavi altına alındığını açıkladı. Adliye önünde açıklamada bulunan Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, "Sıla ne yapmış kendini duvardan duvara mı vurmuş!"dedi.

Ünlü şarkıcı Sıla, şiddet mağduru olduğunu iddia ederek eski sevgilisi Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Alkollü olduğunu iddia ettiği Ahmet Kural tarafından 45 dakika boyunca darp edildiğini, yerlerde sürüklendiğini ve kafasına kül tablasıyla vurulduğunu öne süren Sıla'nın, tedavi altına alındığı öğrenildi.

3 TANIĞIN İFADESİ ALINIYOR

Rezan Epözdemir, "Bir kısım tanıklar beyanda bulunmak istedi. Birisi beyanda bulunacak. Soruşturmanın gizliliğiyle ilgili bu tanıkları olaya ilişkin bilgiye haiz olan tanıklar olacak. Bunlar bir şekilde sabah bir kısmı magazin programlarında da yer aldı. Menajerine de mailler atılmış. Başsavcılık makamı uygun gördü, tanıklar dinlenecek" dedi.

Epözdemir, "Tanıklar, bir tanesi şoför. İkisi de olayı gördüğünü iddia eden, haber kanallarına da ulaşan; bizim müvekkilimize ulaşan iki hanımefendi. Başsavcılık makamı onları da dinleyecek birazdan" dedi.

"Sıla'nın psikolojik durumu merak ediliyor" diyen Rezan Epözdemir, "Biraz önce yanındaydım. Tabi çok zor, kabul edilebilir değil. Bir kadının sanatçının saldırıya maruz kalması kabul edilemez" diye konuştu. Epözdemir, Ahmet Kural'ın açıklamalarına da tepki göstererek, "Sıla konserlerine binlerce insanın gittiği tanınmış bir sanatçı. Olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermeye ihtiyacı yok. Ne yapmış yani kendini duvardan duvara mı vurmuş?" ifadelerini kullandı.

Kural'ın ifadesine önümüzdeki hafta başvurulmasını beklediklerini söyleyen Epözdemir, Başsavcı da olumlu olumsuz bir irade ortaya koyacaktır" dedi.

SAVCILIK 3 TANIĞIN İFADESİNİ ALIYOR

Ahmet Kural tarafından darp edilen sanatçı Sıla Gençoğlu'nun tanıkları dinleniyor.

Sıla Gençoğlu'nun darp suçlaması üzerine başlatılan soruşturmada savcılık 3 tanığın ifadesini alıyor. Savcılık, Sıla Gençoğlu'nun şoförünün de arasında olduğu 2'si kadın 3 kişinin ifadesini alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *