MasterChef 8 Ekim Salı günü kim elendi sorusunun cevabı merak ediliyor. MasterChef yeni bölümünde 8 Ekim'de kimin eleneceği ön planda. MasterChef 8 Ekim 2019 Salı kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında eleme heyecanı başladı. Geçtiğimiz akşamda oynanan ödül oyununu hangi takımın kazandığı da merak konusu. Peki 8 Ekim'de MasterChef yarışmasında kim elenecek?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz akşam ekrana gelen son bölümde yarışmacılar kaptanlık yarışı adına gözleme yaptı. Gözlemesi şeflerden tam not alan Cemre, mavi takımın kaptanı olurken kırmızı takımın kaptanı da Cemre'nn tercihi sonrasında Eda oldu.

Kaptanlar belirlendikten sonra ise ödül için iki takım uykuluk yapmak için kıyasıya yarıştı. Eda kaptanlığındaki Kırmızı takım şeflerden tam not alırken ödülü yani Danilo Şef ile MasterClass'ta ders almayı hak ettiler.

Mustafa, şeflerle yaşadığı tartışma sonucunda ceza alırken takım elemeye gittiği durumda bireysel dokunulmazlık için yarışamayacağı da ortaya çıkmış oldu.

8 EKİM 2019 SALI MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Eleme adayları henüz netlik kazanmadı. Bu akşam ekrana gelecek bölümde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık için yarışacak. Dokunulmazlık yarışını kaybeden takımın içerisinden eleme adayları belirlenecek ve şeflerin kararıyla bu adaylardan biri yarışmaya veda edecek.