TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından MasterChef'de mücadele eden Ekin'in İclal Aydın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

TV8 ekranlarının severek izlenen yarışma programı MasterChef, yayınlanan her bölümüyle büyük mücadelelere sahne oluyor. Birbirinden yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışmada başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ekin'in, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından İclal Aydın'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan MasterChef Ekin, "İclal ablamın ve Hilal ablamın yeni kitapları hayırlı olsun, Not: kuzeniz" mesajını yazdı. Durumdan haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları bu gerçek karşısında şaşkınlık yaşadı.

Geçtiğimiz bölümde eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi. Somer Şef'in yemeğine en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim ise Ekin oldu.