Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

Mehmet Aslantuğ 1965 yılında Samsun'da Çerkes bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 5 çocuklu ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ liseye kadar olan eğitimini Samsun'da aldı. Üniversiteyi ise İktisadi İdari Birimler Fakültesi İşletme Bölümünü kazandı. Ancak Mehmet Aslantuğ üniversite eğitimine oyuncu olmak istediği için ara verdi ve tiyatro eğitimleri almaya başladı. Üniversiteyi bıraktıktan sonra tiyatro ve oyunculuk dersleri alan Mehmet Aslantuğ çeşitli tiyatrolarda oyunlarda yer aldı.

Başarılı şekilde geçen oyunculuk kariyerinde 1992 yılında Mehmet Aslantuğ kendi yapım şirketini kurdu. Yapım şirketini kurduktan sonra adını Türk tiyatrosunda ve oyunculuk dünyasında duyuran Mehmet Aslantuğ kısa süre sonra Arzum Onan ile hayatını birleştirdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin Can adında bir oğlu dünyaya geldi.

Mehmet Aslantuğ'un Kariyeri

Tiyatro dünyasına adım attıktan sonra basamakları hızlı bir şekilde tırmanan Mehmet Aslantuğ ilk olarak 1997 yılındaki Sıcak Saatler adlı dizisi ile kendisini televizyon dünyasında tanıttı. Sıcak Saatler dizisindeki rolü ile oldukça sevilen Mehmet Aslantuğ 2003 yılında Bir İstanbul Masalı adlı dizi ile tekrar sevenlerinin karşısına çıktı. Bu dizideki Selim Arhan rolünü izleyici oldukça sevdi ve böylece başarılı oyuncu televizyon dünyasının sevilen ve tanınan yüzlerinden biri oldu. Ancak Mehmet Aslantuğ oyunculuk kariyerindeki asıl patlamayı Hanımın Çiftliği dizisindeki Muzaffer Bey rolü ile yaptı.

Başarılı oyuncu daha sonra Canım Babam, Göç Zamanı, Ben Onu Çok Sevdim ve Veda gibi dizilerde rol aldı. Mehmet Aslantuğ günümüzde de yapımcı ve oyuncu olarak televizyon dünyasında aktif olarak yer alıyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın sunduğu bir programa katılarak ekranlarda görüldü.