Mucize Doktor 5.Bölüm izle, Mucize Doktor 5.Bölüm full izle, Mucize Doktor 5.Bölüm tek parça, Mucize Doktor 5. son bölüm izle linki FOXPlay'de. Mucize Doktor 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın oynadığı Muicze Doktor dizisi 10 Ekim Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacak. Mucize Doktor son bölümünde; Yaşamı zorda olan bir çocuğun hayatı için kendini paralayan Doktor Ali, şansını sonuna kadar kullanmanın peşine düşmüştür. Ancak karman çorman olan her şeyin sorumlusu olarak Ali gösterilmektedir.

Bir karaciğer nakli için Ali ile Nazlı dış göreve gitmişlerdir. Nazlı için yolculuk bir felakete dönüşmüştür. Beliz ise hastanede oldukça nüfuslu bir hasta için ameliyatını garanti altına alma adına Ferman'ı görevlendirir. Açelya'nın kıskançlık krizi de Ali de son bulur.

MUCİZE DOKTOR 5. BÖLÜM ÖZETİ

Ferman gizemli bir yolculuğa çıkar. Onun yokluğunu fırsat bilen Tanju asistanları hizaya sokma kararı alır ve Ali'ye ilk kendi vakasını verir. Vaka, Ali için kişisel bir boyut taşır. Bu vaka uğruna Ali tekrar başını belaya sokmayı göze alır. Öte yandan hastaneye yayılan bir dedikodu, Nazlı'nın umutlarını yeşertecektir.

MUCİZE DOKTOR 5. BÖLÜM İZLE