Müge Anlı 9 Ekim 2019 izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nazife Demirel'in sevgilisinden şok eden itiraf geldi. 9 Ekim Müge Anlı son bölüm tek parça halinde ATV'de.

Nazife Demirel'in görüntülerinin ortaya çıkmasının hemen ardından sevgilisi olan kişi Müge Anlı'nın programına bağlandı. Müge Anlı'ya konuşan Nazife Demirel'in sevgilisi çarpıcı ifadeler kullandı. Nazife Demirel'in gazino görüntülerinin ortaya çıkması sonrasında Müge Anlı konuyu devam ettirmedi.

Gözler tamamen Tuncay Demirel'in ölümüne çevrilirken, Nazife Demirel'in videosundaki 3. kişinin de kim olduğu da merak konusu oldu. Telefonla ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert'e bağlanan Nazife Demirel'in sevgilisi itiraflarda bulundu.

Duydukları karşısında şoke olan Müge Anlı, "Yeter artık, pes" diyerek sitem etti. Müge Anlı Tuncay Demirel'in ailesine de "Torunlarınıza sahip çıkın" dedi. Nazife Demirel'in videosu ndaki (görüntüleri) 3. kişi stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

İnternete yayılan video hakkında konuşan Verimli, "O görüntülerin çekildiği yerde 3. kişinin işi ne? sorusuna Tuncay Demirel'in karısının sevgilisi, "O videonun nasıl yayıldığını hatırlamıyorum. Çok alkol almıştı. 3. kişi olayı ise ölen şahıs, yani Tuncay beni zorladı. Tuncay Demirel istedi." dedi.

Bu sözler üzerine stüdyodakiler ve Müge Anlı şoke oldu. Müge Anlı, "Gerçekten inanamıyorum. O kadar söyleyeceğim. Pes ettim. Lütfen gidin torunlarınıza sahip çıkın. Yeter artık o çocuklar anne ile bir şekilde görüşecekler ama bir koruma altında olmalılar" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE