Muharrem İnce sonunda CHP'de parti yönetimini eleştirerek yapılan yanlışlardan bahsetti. Bu hataların Ağrı Dağı'nı aştığını söyleyen İnce, yerel seçimler öncesinde bu tür hataların olmamasını istedi.

Yalova'da CHP'nin yerel seçimler öncesinde çalışmalarında yer alan Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'ne mesaj göndererek yapılan hatalardan gem vurdu. Bu hataların Ağrı Dağı'nı bile aştığını söyleyen İnce, kendisinin bir oy fazla almak için yoğun çaba sarf ettiğini sözlerine eklemeden geçemedi.

Moskova'da Artan Can Kaybı, Terör Saldırısı Faciası Moskova'da Artan Can Kaybı, Terör Saldırısı Faciası

İnce'den Mesaj

Muharrem İnce, "Beni aday göstermemelerine rağmen başka bir partiye geçmedim ve burada kaldım. Ben küsersem Cumhuriyet zaten kaybeder. Onun için buradayım. CHP Genel Merkezi'nde yapılan bir sürü yanlışlar var. Ben onlara gereken mesajı verdim. İnşallah anlamışlardır."

"Maliye Bakanı'nın açıklamaları çok saçma. Daha kişi başına düşen milli geliri bile hesaplayamıyorlar. 4 kişilik bir ailenin aylık 20 bin lira geliri var. İçimizde hiçbir vatandaşın da böyle bir ücret aldığı zaten söylenemez. İçimizde bunu alan sadece bir milletvekili var. O kadar." ifadelerine yer verdi.