'Derviş Der ki" Dedi, 15 Günde 200.000'i Geçti

Müzik piyasası çok kalabalık. Dijital platformlarda hergün yaklaşık 100 tane yeni şarkı çıkıyor ve içlerinde bazıları hakettiği değeri bulmadan yok olup gidiyor. Son günlerde trendlere girmeyi zorlayan bir eser dikkatimiz çekti. Daha önce hiç adı duyulmamış bir şarkıcı ilk kez duyduğumuz bir şarkıyı söylüyor. Murat Emre Üstün 'Derviş' şarkısı. Kendine bir kulvar açmış ve kendi kulvarında sessiz sedasız ama emin adımlarla yükselen bir grafiğe sahip. En önemli verilerden biri olan Youtube 'da 200.000'den fazla dinlenmiş ve katlanarak devam ediyor.

Peki kim bu kadife ses?

Murat Emre Üstün yazdığımızda google'a, öncelikle bir iş adamı profili görmekteyiz. Asansör sektöründe adına sıkça karşılaşmaktayız. TASİAD yönetim kurulunda genel sekreterlik yapmış son dönem Türkiye Asansör Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve üye ilişkileri komite başkanı yazıyor.

Alt sıralara indiğimizde...

Marmara Denizi'nde Yeni Petrol Araştırmaları Marmara Denizi'nde Yeni Petrol Araştırmaları

İzmit'li oyuncudan büyük başarı haberi var. Biraz detaylandırdığımızda muhtelif dizi ve sinema projelerinde oyunculuk yaptığını görüyoruz. İstanbul oda tiyatrosu oyuncusu ve Kocaeli'de Aykut Çetinkaya yönetiminde özel tiyatro yapmakta. Sosyal medya sayfalarını incelediğimizde iyi bir aileye sahip eşini seven çocuklarıyla iletişimi iyi olan sevecen bir adam görmekteyiz.

Hepsini birleştirmekte aklımız karışıyor açıkçası.

O halde İbrahim Tatlıses'e atfedilen inşaattan sahne hayatına durumu burada gerçekliği bulmuş oluyor sanırım.

Editör olarak bu adamın yakından takip edilmesi gerektiğini ve gelecekte müzik sektöründe adından sıkça bahsettireceğini hissettiğimizi belirtmek isteriz.