Müslüm filmini henüz izlemeyen vatandaşlar 'Müslüm' filmiyle ilgili yorumları merak ediyor. Müslüm filmi hakkında yorumlar nasıl?

Yapımcılığını 'Ayla' filminin yapımcısı Mustafa Uslu'nun üstlendiği Müslüm filmi 26 Ekim'de sinemaseverlerle buluştu. Peki Müslüm filmini kaç kişi izledi?

26 Ekim'de vizyona giren 'Müslüm' filmine ilgi büyük. Filmi üç günde 600.141 kişi tarafından izlendi.

Mart 2013 tarihinde hayatını kaybeden arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filmi, 26 Ekim'de seyircisiyle buluştu.

26 Ekim'de vizyona giren filmi üç günde 600.141 kişi izledi.

MÜSLÜM FİLMİ NASIL? KONUSU NEDİR?

Çocukluğundan başlayıp, adını duyurup efsane olduğu günlere kadar her şeye filmde tanık oluyoruz. Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor. Bu iki başrol karakterin yanında da ayrıca birçok cevher var... Filmde gösterilen özen ve emek, her sahnede belli oluyor.

Müslüm filminin kalbimi hem kuruttuğunu hem de ısıttığını söyleyebilirim size. Müslüm Gürses'in neler yaşayıp da Müslüm Baba olduğunu gördüğünüzde 'Ne hayat be!' demekten ve iç çekmekten başka bir şey yapamayacak hale geleceksiniz.

Çilesi bol bir hayat yaşamış ama yine de yaşama tutunmayı başarmış, kendi yolunu ilmik ilmik tek başına işlemiş koca bir efsane Müslüm Gürses...

Müslüm filminin gişe rekorları kırarak hepimizde bir farkındalık yaratacağına ve Müslüm Gürses için kalbinizde kocaman bir yer açacağına eminim. Filmi izlediğimden beri sürekli Müslüm Gürses dinliyorum mesela... Hani zaten derdik ya 'Nasıl söylüyor şarkıyı, ne yaşamıştır kim bilir?' diye, hadi koşun alın biletlerinizi ve bundan sonra şarkılarını dinlerken kalbinizin ortasına cumhuriyet kuracak adamla yeniden tanışın! Müslüm filminin yapımına katkıda bulunan herkese koca bir teşekkür benden. Uzun zamandır böyle şahane bir iş izlememiştim. Gişesi bol, hayranı çok olsun!