36 yaşında olan güzel oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile nikah masasına oturarak evlendi.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz isimli dizide rol alan 36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Görkemli bir düğünle evlenen Naz Elmas'ın düğününe katılanların arasından Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim vardı. Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak da nikah törenine katılan isimler arasında yer aldı.

Düğün sonrası Uçankuş'a röportaj veren Naz Elmas, "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbomluluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" dedi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Özmandıracı ise "Onu ilk gördüğümde evleneceğimiz anlamıştım. Naz'ın ailede sıkı Galatasaray taraftarı" şeklinde konuştu.