Kardeşlerim dizisinin Meral karakteri Google aramalarda trendler listesine girdi. Ünlü manken Seda Kırımlıoğlu'nu herkes merak ediyor. Kardeşlerim dizisine geçtiğimiz günlerde giriş yapan ünlü manken Seda Kırımlıoğlu kısa sürede izleyicinin gönlünü kazandı.

Kardeşlerim Dizisinin Meral'i Seda Kırımlıoğlı Kimdir?

WhatsApp Image 2021-04-08 at 11.29.10 (1)

27 Şubat 1985 Antalya doğumlu Seda Kırımlıoğlu, 2005 Miss Tourism Turkey güzeli.

Model Of The Universe'te ise ikinciliği kazandı. Bu ikinciliktenten sonra ise modellik hayatı başladı. Televizyonda da uzun yıllar sunuculuk yapan ünlü manken Seda Kırımlıoğlu,podyumların vazgeçilmezi haline geldi.

WhatsApp Image 2021-04-08 at 11.29.09

Seda Kırımlıoğlu'nu biraz da kendisinden tanıyalım.

Modellik hayatım, Model Of The Universe yarışmadan sonra başladı. Sait Sökmen'den almıştım eğitimimi. Yılların tecrübesi ile yıllar sonra bi dönem eğitmenlik yapma fırsatımda oldu. Podyumda çalışmadığım kimse kalmamıştır diye düşünüyorum. Dile kolay 16 yıl modellik yaptım.

Hayallerimi genellikle gerçekleştirdim, ama son dönemlerde ise oyunculuk kariyerim üzerine odaklandım. Bütün dizileri takip etmeye çalışıyorum, en azından fikrim olacak kadar mutlaka izliyorum.

Modellik ve sunuculuk hayatımda da tanınıyordum ama oyunculuk, etkileşimi daha yoğun olan bir iş. O yüzden tanınma ve insan ilgisi daha fazla oluyor.

Şu an sadece oyunculuk kariyerim üzerine odaklıyım. Yaza kadar dizi dışında 2 tane anlaştığım sinema filmi var. Onları da inşallah çekeceğim. Çok güzel bir proje bu arada. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.

WhatsApp Image 2021-04-08 at 11.29.10

Ben çocukkende manken olacağım diyen bir çocuktum. Yani mankenlik yaparak çocukluk hayalimi gerçekleştirdim :)

Ümit Çırak ile birebir çalışıyorum bir süredir. Gerçekten bana çok şey kattı. O, üst düzey bir oyuncu ve eğitmen. Kendisine bana kattıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki yaşantımda ise ağırlıklı oyunculuğa vereceğim. Oyunculupun yanı sıra sunuculuğa da sıcak bakıyorum.

Sosyal medyayı yeni kullanmaya başladım diyebilirim. Çok etkileşimde değildim daha önceden.. Diyorum ya oyunculuğun etkileşimi fazla ve sosyal medyayıda ister istemez daha yoğun kullanmaya başlıyorsunuz. Takipçilerimle bundan sonra çok daha ilgileneceğim. Sonuçta dijital çağdayız. Yaptığım tüm çalışmaları elimden geldiğince takipçilerimle paylaşağım.

Bana kendimi anlatma fırsatı verdiği için de Medya24 ailesine teşekkür ediyorum.