Kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için bugün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda taziye kabulü gerçekleştirildi.

Partililer ve vatandaşlar salona akın etti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Van Milletvekili Pervin Buldan ve Önder’in kardeşi Ali Önder, taziyeleri kabul etti. Vatandaşlar ve partililer, salona gelerek başsağlığı dileklerini iletti.

Erdoğan, Bahçeli’yi Ankara’daki konutunda ziyaret edecek Erdoğan, Bahçeli’yi Ankara’daki konutunda ziyaret edecek

Salon girişinde Önder’in fotoğrafının bulunduğu masa çiçekler ve mumlarla donatıldı. Ziyaretçiler, anı defterine duygularını yazdı ve fotoğraf masasında hatıra fotoğrafları çekildi.

Taziye süreci devam ediyor

Taziye kabulü gün boyunca devam ederken, siyasi isimlerin ve kamuoyunun ilgisi sürüyor. Sırrı Süreyya Önder’in cenaze programına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: AA