İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,0845 %0,27
48,5529 %0,48
5.430,96 % 0,34
Ara
Medya24 Spor Nihat Kahveci'den Galatasaray'a Sert Eleştiriler

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a Sert Eleştiriler

Okunma Süresi: 3 dk

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ardından ünlü yorumcu Nihat Kahveci, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Kahveci, her iki takımın da gol yollarında etkisiz kaldığını belirterek, Galatasaray’ın hücum hattındaki Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Sane gibi oyuncuların performanslarına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Maçın Performansı ve Duran Top Stratejileri

Nihat Kahveci, karşılaşmanın temposuz geçtiğini ifade ederek, “Maç öncesinde ‘Golsüz biterse bu maç bana sürpriz olur’ dedim. Maçtan sonra yine aynı şeyi söylüyorum,” dedi. Kahveci, iki takımın da sahada futbol adına etkili bir performans sergileyemediğinin altını çizerken, “Onuachu, Zubkov, Augusto gibi oyuncular var. Diğer tarafta Osimhen, Barış Alper, Yunus, Sane ve sonradan giren Icardi de bulunuyor fakat sahada futbol yoktu,” şeklinde konuştu. İki takımın da duraklamalarda etkili olmaya çalıştığını belirten Kahveci, karşılaşmada bolca duran top izlediklerini kaydetti. Bu durumun, önümüzdeki önemli derbilerin sonuçlarını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Gol Atamayan Süper Lig Devleri

Kahveci, Süper Lig'deki büyük takımların son dönem performansını eleştirerek, “Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlar milyon eurolar harcıyor, fakat topu ağlarla buluşturamıyorlar,” ifadelerini kullandı. Özellikle Trabzonspor’un deplasmanda 1 puan almasının önemli olduğunu vurgulayan Kahveci, Galatasaray'ın hücum planlarının tamamen kilitlendiğini belirtti. Bu durum, takımın ilerleyen haftalarda karşılaşacağı zorlukları da gözler önüne seriyor.

Barış Alper, Yunus ve Sane Üzerine Eleştiriler

Kahveci, Galatasaray’ın hücum hattındaki oyunculara yönelik eleştirilerini şu sözlerle dile getirdi: “Barış Alper’den beklersin sıfıra inmesini ama hep zayıf ayağının tarafına aldı topu. Kestikleri ya korner oldu ya da auta gitti. Sane tarafı zaten neredeyse hiç kullanılmadı. Galatasaray nasıl pozisyon üretsin?” Yunus Akgün’e yönelik eleştirilerini de sürdüren Kahveci, “Yunus bugün oynadı mı, oynamadı mı anlamadım. Belki de son dönemin en kötü performansını sergiledi. İkinci yarıda çok top kaybı yaptı,” diyerek oyuncunun performansından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Kahveci, Osimhen’in de topla buluşturulamadığını, bu durumun Galatasaray’ın üretkenliğini düşürdüğünü vurguladı.

Trabzonspor’un Geleceği Üzerine Umut Verici Görüntü

Kahveci, Galatasaray deplasmanında alınan 1 puanın Trabzonspor için moral kaynağı olduğunu belirterek, “Öyle ya da böyle iç sahada yenilmeyen Galatasaray’dan puan almak kolay değil. 52 bin kişinin önünde oynamak büyük tecrübe ister. Trabzonspor bugün gelecek adına umut veren bir görüntü çizdi,” şeklinde konuştu. Trabzonspor’un maç boyunca tempoyu doğru ayarladığını ve Galatasaray’a net pozisyon vermediğini belirten Kahveci, karşılaşmanın genelinde gözlemlenen taktiksel disiplinin önemine vurgu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *