Vikings dizisi 5. sezon 10. bölüm ile ara sezon finali gerçekleştirmişti. İzleyiciler 5. sezon 11. bölüm ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını araştırıyor. Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Vikings,'in yeni sezon ilk bölümünün Temmuz 2018'de yayınlanacağı iddia edilmişti ancak dizinin5. sezon 11. bölümünden henüz ses yok.

vi3

Vikings yapımcısı History, Vikings 5. sezon 11. bölümnden yeni fragmanı izleyicilerle buluşturmuş 2.27 dakikalık fragman büyük heyecan yaratmıştı. Vikings yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Vikings 5. sezon 11. bölüm yayın tarihi hakkındaki gelişmler ve yeni sezondan tüyolar haberimizde.

rollo

BJORN VE LAGERTHA KAYBEDİYOR

Ragnar'ın ölümünün ardından 4 oğlu arasında başlayan iç savaşta, Kattegat'ı ele geçirmek için King Harald ile anlaşan Ivar, ilk savaşta hezimete uğramıştı. Harald ile güçlerini birleştirmesine rağmen bozguna uğrayan Ivar, yine sinsi planlarını hayata geçirerek amcası Rollo'yu ikna etmiş ve Fransız güçleriyle ordusunu güçlendirmişti.

bjorn

Rollo'nun Kattegat'ı döndüğünü gördüğümüz 5. sezon 11. bölüm fragmanında bu kez kaybeden taraf Bjorn ve Lagerha oluyor. Büyük iç savaşta iki taraf da ağır kayıplar verirken Bjorn ve Lagerha savaş alanını terk edip ormana kaçarlar. Kattegat'ı terk eden Lagerha, İngiltere'ye sığınır ve buradaki Vikings yağmacılarına karşı savaşır.

Kardeşi Ivar'a karşı kaybeden Bjorn'un ise tek amacı intikamdır. Kattegat'ın yönetimini ele geçirmek için kuvvetlerini toplayan Bjorn, ordusuyl birlikte kapıya dayanır.

yeni

VİKİNGS 5. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

İnternet'de Vikings 5.Sezon 11.Bölüm İzle olarak girdiğiniz sitelerde eski bölümleri koymaktadırlar. Yeni bölüm gelir gelmez size duyuracağız. Sitemizden takip edebilirsiniz. Yorum yapmayı unutmayın. Son saldırıda en sevdiğim karakterlerin çoğu öldü.halfdan Halfdan' ın ölümü beni bayağı üzdü. Ölümünün abisi Kral Harald tarafından olması daha da üzmüştü. Dizideki Kral Ragnar dan sonraki en sevdiğim karakter diyebiliriz. Ölümünü hiç düşünmüyordum iyi bir karakterdi ve abisine katılmamıştı. Bjorn' e olan sadakati ve dostluğu cidden iyiydi.

Japonya'da Robot Evcil Hayvan Trendi Japonya'da Robot Evcil Hayvan Trendi