Yasak Elma 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm bu akşam her zamanki saatte FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki Yasak Elma yeni bölümde neler yaşanacak? İşte sabırsızlıkla beklenen dizini kısa özeti.

Bir süredir Halit'in peşinde olan Ender, yeni bölümde amacına ulaşıyor. Kemal krizinin ardından Halit ile arası bozulan Yıldız, son darbeyi Ender'den yiyor. İşte Yasak Elma'nın sabırsızlıkla beklenen 22. bölümde neler yaşanacak sorusunun yanıtı.

YASAK ELMA 21. BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantı linkinden izleyebilirsiniz…

YASAK ELMA 21. BÖLÜMDE MASKELER DÜŞTÜ

Halit, Ender'in davetinde Kemal ile karşılaşıyor. Halit'in karşısındaki Kemal bambaşka biri. Kemal, Halit'in yeni yatırımcısı oluyor. Yıldız'ın şaşkınlıkları arasında gerçekleri anlatmaya başlıyor. Kemal, Halit'le yalnız kalmak istiyor. Ender de şok içinde. Çünkü Kemal'in zengin olduğunu o da bilmiyor. Kemal'in gerçekleri anlatması Ender'i de tedirgin ediyor.

ALİHAN, ZEYNEP'İ KANDIRMAYI BAŞARIYOR

Alihan, yüzüğü sahibine veriyor. Zeynep, Alihan'ın duygu dolu sözlerinden sonra yüzüğü takmayı kabul ediyor. Aşıklar sonunda kavuşuyor. Alihan, Zeynep'i kucağına alıyor. Alihan ile Zeynep romantik anların ardından evlilikten söz ediyorlar.

alihan

KEMAL'İN MASKESİ DÜŞÜYOR

Kemal, Halit ile tartışıyor. Halit, Kemal'in iş için evine sızdığını zannediyor. Ama Kemal geliş nedeninin Yıldız olduğunu Halit'e söylüyor. Halit, Kemal ile konuşmasından sonar Ender'I yanına çağırıyor. Ender tedirgin bir halde Halit'in yanına gidiyor. Yıldız da oraya gidiyor. Yıldız ile Ender asansörde kavga ederek gidiyorlar. Sözlü tartışma Yıldız'ın Ender'e saldırması ile devam ediyor.

HALİT İLE YILDIZ BOŞANMANIN EŞİĞİNDE

Halit, Ender'e Kemal'I nasıl işe aldığını soruyor. Halit Kemal ile Ender'in evil olduğunu bilip bilmediğini soruyor. Ender şaşırmış gibi yaparak haberi olduğunu söylüyor. Kemal, Ender'in yalanını ortaya çıkarmıyor. Halit Ender'I gönderiyor. Kemal Yıldız ve Halit bir arada kalıyor. Halit, Yıldız'a bu gerçeği söylemediği için kızıyor. Yıldız ve Kemal aralarında bir şey yaşanmadığını söylüyor. Yıldız özür diliyor ama Halit bunu anlayacak durumda değil. Kemal'I de kovarak ortaklığı bozacağını söylüyor. Halit evliliğin bittiğini söylüyor. Halit, Yıldız'a 1-2 ay aynı çatı altında idare edeceklerini ve sessiz sedasız boşanacaklarını söylüyor.

ENDER ZAFERİNİN TADINI ÇIKARIYOR

Ender yeniden Halit'I ele geçirme planları yapıyor. Halit'I akşam yemeğine çağırıyor. Halit 'bilmiyorum' diyerek Ender'I gönderir. Ender zafer kazandığını düşünerek Kemal'I arar ve görüşmek ister.