24 Saat Haber
İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,4290 %-0.03
49,3142 %0.22
5.667,69 % -0,26
Ara
Medya24 Yaşam EDHO 114. bölümde şoke eden final - Ünal Kaplan öldü mü? Tarık Ünlüoğlu kimdir?

EDHO 114. bölümde şoke eden final - Ünal Kaplan öldü mü? Tarık Ünlüoğlu kimdir?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 114. bölümde izleyici final sahnesiyle ekrana kilitlendi. Dizinin ağır toplarından Ünal Kaplan ölüyor mu? Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Okunma Süresi: 3 dk

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Omaz (EDHO) Ünal Kaplan ölüyor mu? Önceki akşam 114. bölümüyle izleyici karşısına çıkan EDHO'nun final sahnesinde Ünal Kaplan zehirlendi. Son sahnede Çakırbeyli'nin kapısına gelen Ünal Kaplan, bir anda kendini yere bıraktı. Burnundan kan gelen Ünal Kaplan yeni bölüme ölüyor mu? EDHO yeni bölümde neler olacak? İşte 6 Kasım'da yayınlanan Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz'ın 114. bölümünde yaşananların özeti.

edho1

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ünal Kaplan karakterini canlandırıyor. Peki Tarık Ünlüoğlu kimdir? Ünal Kaplan öldü mü?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR 114. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas'ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas'la uzlaşmak için Fuat'ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış... Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır. İlyas kontrolü tamamen ele almışken tozu dumana katar ve yaptığı infazlara imzasını atmaktan çekinmez. Bu tavırlarıyla düşmanlarının yüreğine korku salarken başlattığı büyük savaşın karşılığının bedelini tek başına ödemeyecektir...

edho2

EDHO'NUN ÜNAL KAPLAN'I TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu; uzun yılların tiyatro oyuncusudur. Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğmuştur. İzmir Namık KemalLisesi'nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ve bir yıl okuduktan sonra Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti.

edho3

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbulDevlet Tiyatrosu'na tayin oldu.
Tarık Ünlüoğlu, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı.

2008 yılında başlayıp 3 sezon devam eden "Benim Annem Bir Melek" adlı dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal,Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ile beraber rol almıştır.

2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ileDemet Akbağ'ın başrollerde oynadığı "Eyyvah Eyvah 3" adlı sinema filmindeÖzge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı.
Tarık Ünlüoğlu, 2014 yılında "Ah Neriman" adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile başrolde oynadı.

Tarık Ünlüoğlu'nun 11 yıl süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı vardır. Kızı Zeynep, Levent Kırca ile Oya Başar'ın oğlu Umut Kırca ile evlidir.

Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılından beri 25 yıl birlikte yaşadığı Gülenay Kalkan ile 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin'de evlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *