Marmara bölgesi gelen uyarıların ardından sağanak yağışa teslim oldu. Gece saatlerinde aniden bastıran yoğun yağış nedeniyle 4 il sel sularına maruz kaldı. Yağmur özellikle Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Balıkesir'de etkisini gösterdi.
Marmara bölgesinde 4 il yoğun yağışa gece saatlerinde teslim oldu. Sakarya, Kocaeli, Bursa ve Balıkesir'de gün boyu devam eden sağanak yağış yüzünden caddeler sular altında kalırken vatandaşlar da oldukça zor anlar yaşadı. Birçok ilde dereler taşarken cadde ve sokaklar adeta gölü andırdı.
Sakarya merkezde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış yüzünden oluşan büyük su birikintilerini temizlemek SASKİ'ye kaldı. Gün boyunca aralıksız çalışan işçiler yolları temizlemek için yoğun çaba gösterdiler. Polis ekipleri ise trafiği normal akışında devam ettirmek için ellerinden geleni yaptılar.

Kocaeli'de merkez ile beraber Karamürsel ve Kartepe ilçelerinde etkili olan yağmur nedeniyle bazı evlerin giriş katları sular altında kalırken Kartepe'de de D-100 karayolu Sapanca Kavşağında su birikintileri nedeniyle sürücülerin bazıları yollarda kaldı.
Bursa'da da etkili olan sağanak yağış özellikle Karacabey'i esir aldı. Karacabey'de gece saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle bazı ev ve iş yerleri sulara gömüldü. Vatandaşlar zor anlar yaşarken belediye ekipleri ise yolları açmak için gün boyunca aralıksız çalışmalarına devam etti.
Balıkesir'de de etkili olan yağış kent merkezinin yanı sıra ara sokakları da perişan etti. Bazı yerlere gün boyu elektrik verilemezken çok sayıda ağaç ise kökünden kazınarak yollara devrildi. 5 dakika süren yoğun yağış yüzünden otobüs durağının üzerine dev bir çam ağacı devrildi. Olayda ölen yada yaralanan olmaması sevindirici tek haber oldu. Balıkesir'de en büyük hasar ise Adnan Menderes'te yaşandı. Bir okulun bahçesindeki ağaçların devrildiği gözlenirken çöp kutuları ve konteynırlar da etrafa saçıldı.
