İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,4509 %0,46
49,3576 %0,76
5.551,47 % -1,86
Ara
Medya24 Yaşam Tartıştığı annesinin gözlerini oydu

Tartıştığı annesinin gözlerini oydu

Afyonkarahisar'da akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen 40 yaşındaki H.K. tartıştığı annesini darp ettikten sonra elleriyle gözlerini oydu.

Okunma Süresi: 1 dk

Psikolojik rahatsızlıkları bulunan 40 yaşındaki H.K. tartıştığı annesinin gözlerini oydu. Komşularının yardımıyla hastaneye kaldırılan 69 yaşındaki Sultan K. tedavi altına alınırken, annesinin gözlerini oyan H.K. Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bağlı Davulga'da annesiyle birlikte yaşayan H.K. iddialara göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı annesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine annesine saldıran 40 yaşındaki adam, yaşlı kadını bir süre yerde tekmeledi. Ardından yaşlı kadının gözlerini oymak isteyen H.K. parmaklarını annesinin göz yuvalarına soktu.

KOMŞULAR SON ANDA YETİŞTİ

Evden gelen gürültü üzerine anne ile oğlunu ayırmaya gelen komşuları, H.K.'yı güçlükle Sultan K.'nın elinden kurtararak durumu Jandarma'ya ihbar etti. Jandarmaya güçlük çıkaran H.K. gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Ambulansla götürüldüğü Emirdağ Devlet Hastanesi'nde iki gözünün de zarar gördüğü belirlenen Sultan K. daha sonra Eskişehir'e sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *