Zeyn Dekorasyon sahibi Zeynep Uğurlu Çiçen Kimdir?

Yayın Koordinatörümüz Kadir Balık, Türkiye'nin en büyük Wyndham oteli olan La Quinta by Wyndham otelinin sahibi ünlü tasarımcı ve iç mimar Zeynep Uğurlu Çiçen'e misafir oldu.

İşte tüm içtenliğiyle kendisini anlatan Zeynep Uğurlu Çiçen'in anlattıklarından satır başları.

1997'de Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'ne başladım ve 1998 yılında evlendim. Eğitimime evliyken devam ettim. Bu arada ressamlık eğitimi de alarak çeşitli sergilere katıldım, akabinde özel bir akademide iç mimarlık ve dekorasyon eğitimi aldım. Ardından eğitimimi Bakü Teknik Üniversitesi'nde devam ettim. Derken NLP, kişisel eğitimler, başarı, koçluk ve iletişim eğitimleri de alarak EĞİTMEN oldum. Daha sonra çeşitli üniversite ve kurumlarda iletişim, kişisel gelişim, başarı, insan tanıma becerileri gibi birçok konuda eğitimler verdim.

Eğitimlerden sonra Florya'da ZEYN DEKORASYON'u açtım. Bundan öncesinde ise Suriye'den toptan akseauar yaptırıp getiriyordum.

Florya'da iç mimarlık ve dekorasyon mağazamda kişiye özel tasarımlar, mobilya, kumaş, perde, avize üretimi yapıyordum. Ürünlerin hepsi kendi üretimim olmak üzere bir çok proje yaptım. Bir çok ünlünün evini de bizzat kendim ilgilenerek dekore ettim. Hepsinde Zeyn imzası vardır. Perdesi, alsesuarı, duvar kağıdı ve bir çok dekorasyon ürünlerimle yer aldım.

Çeşitli ödüller aldım. Yurt içi ve yurtdışı olmak üzere bir çok projede yer aldım. Kimi ülkelerin liderlerinin hanımlarına özel kumaşlar, kimilerine istekleri doğrultusunda özel mobilya tasarlayıp gönderdim.

Eşim turizm ve otel işiyle ilgilendiği için için otellerimizi yapma fırsatı da buldum. Tam 3 otel dekorasyonu yaptım. Halen daha devam etmekte olan ve yeni başlayacağımız otel projelerimiz yer almakta. Bunlarında tüm mimari çalışmaları bana ait.

Bize ait olan otellerin aynı zamanda işletmesiyle de ilgileniyorum. Bu arada dışarıda yaptığım ve yapacağım işlerde daha seçici davranarak daha özel projelerde yer alıyorum. Zaten eşim sürekli bana iş verdiği için zor yetişiyorum. Hem otelleri yaptırtıyor, hemde iç işleriyle ilgilendiriyor. Ama eşimle çalışmak hep güzeli. Çünkü istediğim gibi herşeyi yapıyorum. En sevdiğim patronum.

Özel hayatıma gelince tüm bunların içinde geçtiğimiz Ocak ayında 4. Çocuğumu dünyaya getirdim. Hem çocuk, hem eş, hem de kariyer yapanlardanım. Başarının büyük örneklerindenim.

Bir Filmde Misafir Oyuncu Olarak da Oynadım

Daha önceden bir kaç tv programında misafir olup başarımın sırlarını, bu kadar yoğun bir tempoya nasıl yetiştiğimi, kadınlara nasıl örnek olabileceğimi ve işimi dekorasyona, kendime dair herşeyi, bu hedefe giderkenki süreçler, zorluklar, sabır...

'HAYAT SENİ ELEMEDEN SEN KENDİNİ ELEME' inanacıyla ve (zamana, acıya, hazza) karşı gösterdiğim bu sabırla HAYATIMA ENGEL TANIMADAN DEVAM ETTİM..

Tasarımlarını yaptığım Türkiye'nin en büyük mücevher firmalarından biri ile yeni koleksiyonumu yani 2021'in en yeni mücevherleri ile açılışını yapacağım süprizlerle dolu olan programda sanatçılara sahne alacak.