24 Saat Haber
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,4513 %0.01
49,2686 %0.12
5.673,93 % -0,15
Ara
Medya24 Gündem Siyasi Liderlerinin Ramazan Bayramı Programları Belli Oldu

Siyasi Liderlerinin Ramazan Bayramı Programları Belli Oldu

Türkiye, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla karşılamaya hazırlanırken, ülkenin siyasi liderlerinin bayram programları da netlik kazandı.

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla karşılamaya hazırlanırken, ülkenin siyasi liderlerinin bayram programları da netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve çeşitli siyasi parti genel başkanlarının bayramı nasıl geçirecekleri belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi bir program yapmamış olup, bayramı ailesiyle birlikte Ankara dışında geçirecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bayram boyunca İstanbul'da olacak.

Siyasi parti liderlerinin bayram programları ise şu şekilde:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramı ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da geçirecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram boyunca Ankara'da olacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramı Ankara'da geçirecekken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul'da olacak.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Adana'da, Tuncer Bakırhan ise Ankara'da olacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçirecek. İkinci gün, partisinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret edecek ve genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramı Ankara'da karşılayacak. Üçüncü gün ise genel merkezde partililerle bayramlaşmak için buluşacak.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, bayramı İzmir'de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar'da geçirecek.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bayramda memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde olacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ise Ankara'da ailesiyle bayramı karşılaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *