Kullanıcı Dostu Arayüz

Zaman içinde müşteri taleplerine uygun olarak yenilenen web sitelerini mağaza vitrinlerine benzetmek mümkün. Müşteride alışveriş isteği uyandırabilecek olan siteler kendilerinden söz ettirmeyi başarırken, sıradan ve ağır işleyen sistemlere sahip markalar zaman için yok olmaya mahkum oluyor.

Mobil uyumluluğun önemi her geçen gün artarken online alışverişlerin %75'e yakınının mobil cihazlar üzerinden gerçekleştiriliyor olması kurumsal firmaların da bu yönde radikal değişiklikler ve yenilikler yapmasını zorunlu kılıyor.

Google Map Üzerinden İletişim Adresi

Müşteri ve firmanın bir araya geldiği iletişim sayfalarına eklenecek olan haritalar özelliği ziyaretçilerin ihtiyaç halinde adrese gelmesini sağlarken güven duygusunun da sağlamlaşmasına imkan tanıyor.

SEO çalışmalarının önemi kurumsal markaların web sitlerinde zaman ve bütçe ayırmaları gereken konular üzerinde gösterilebilir. Potansiyel müşteriyle online ortamda buluşmak için en ideal yöntem olan SEO uyumu, ayakta kalmanın ve hedeflere ulaşmanın en pratik yolu olarak görülebilir.

Sosyal medya linkleri, beğeni ve paylaş butonları sayesinde satılan ürün ya da verilen hizmetten memnun kalan gerçek müşterilerin diğer müşterilere ulaşması sağlanabilir. Bu yöntemle elde edilecek olan görüşler yüksek bütçeli reklam çalışmalarına nazaran müşteri gözünde çok daha avantajlı görülebilir.

Hakkımızda Sayfası

Hakkımızda sayfasının özenle hazırlanması müşteri ve marka arasındaki yakınlaşmanın ilk adresidir. Vizyonumuz, Misyonumuz, Çalışma prensiplerimiz ve sık sorulan sorular gibi sayfalar müşterinin herhangi bir yardım almadan marka hakkında fikir edinmesini sağlarken, ziyaret kısa zaman içinde alışverişe dönüşebilir.

Web site tasarımının iyi olması kadar önemli olan bir diğer özellik ise hızdır. Müşterilerle yapılan çalışmalarda yavaş sistemlerin sevilmediği ve herkesin işini kısa zaman içinde yapmak istediği net bir şekilde gözler önüne serilmektedir.