Aqua Florya Wondera Yaşam Beceri Atolyeleri kapsamında Wondera Baby Spa müşterilerin hizmetine açıldı. Yeni doğanbebekler adına birçok fiziksel ve duyusal aktiviteleri içerisinde barındıran Wondera Baby Spa'da bebeklerin gelişimi olumlu etkilenecek.

Boyunlarına takılan ve içerisi hava dolu olan plastik veya anti alerjik silikon ekipmanlar ile küvette vakit geçiren bebekler seans sonralarında strilize edilen ve istenilen sıcaklıkta bulunan küvetler içinde su direncine karşı vücutlarını hareket ettirip direnç egzersizleri yapabilecekler.

Wondera Baby Spa'da sunulan aktiviteler bebeklerin fiziksel ve duyusal gelişimlerine katkı sağlarken, yüzme kalp ritmini düzenleyen tek aktivite olarak bilinir. Yüzen bebeklerde uyku düzeni ve gaz problemleri düzene girerken, kas gelişimleri de desteklenmiş olur. Ayrıca bebeklerin dengesi ve kordinasyonlarında da gelişme gözlemlenir.

Akciğer gelişimi artarken, dolaşım sistemlerini de harekete geçiren bu aktivite çerçevesinde bebekleklerin psikolojik ve sosyal gelişimleri desteklenirken, özgüvenleri de artış gösterir.

IMG-20191215-WA0003

IMG-20191215-WA0004

IMG-20191215-WA0005