Otonom Araç Teknolojileri ve Güvenli Sürüş Otonom Araç Teknolojileri ve Güvenli Sürüş

Otomobil Tutkunlarının Bekleyişi

2017 yılının sonlarına doğru da bu araçların tanıtımı yapılmaya başlanmış bulunmaktadır. Şu günlerde de artık bazı modeller piyasada satışa sunulmuş bulunmaktadır.

2018'de Piyasada Olacak Araçlar

Audi serisi her sene yeni bir model piyasaya sunmaktadır. Detayları da açıklanan 2018 Audi A7 marka aracın meraklıları şimdiden ilgi ile takip etmektedir. Diğer A serisi modellere göre panjur, tampon ve farlarda bir takım değişiklik ve yenilikler olmuş bulunmaktadır.

Audi markasının Q serisinde 4. versiyonu 2018 yılında piyasadaki yerini almaya hazırlanmaktadır. Yeni bir özellik olarak elektrikli motor seçeneğinin de koyulması düşünülen modelde hız konusunda da yenilikler yapılmaktadır.

Aston Martin DB11 modeliyle Mercedes GT de kullanılan motora benzer bir motor ile piyasaya çıkmaktadır. Silindir hacmi ve jant büyüklüğü araçta dikkat çeken özellikler arasında yer almaktadır.

Alfa Romeo Stelvio ile yollarda yeni bir hava estirmek amacıyla gelmektedir. Çift turboya sahip motoruyla yüksek bir performans hedeflemektedir. Beygir ve çekiş gücünün de artırılmış olması ekstra sağlamaktadır.

BMW X4 modeli ile arka kısım ve tavan çizgisi aparatlarının eklenmesi araca farklı bir görüntü katmaktadır. Test sürüşlerinde araç kamufle olmuş halde gözükse de bu gibi yenilikler de göze çarpmaktadır.

Bentley Bentayga Mullıner modeli lüks araç tanımına uygun olarak tasarımı yapılmış bir araç olmaktadır. 600 beygir gücünde olacak olması ise ne kadar dayanıklı olacağının da bir göstergesi konumunda olmaktadır.

Ferrari 812 Superfast tasarım ve yüksek performans bakımından önceki modellerinden bir kademe daha ileri gidildiğini göstermektedir.