Survivor 2018 yarışması için geri sayım devam ederken genç şarkıcı Aleyna Tilki hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı ise henüz kimseye Survivor için teklif götürmediğini belirterek bahsi geçen isimlerin yalan olduğunu dile getirdi.

Survivor 2018 için heyecanlı bekleyiş devam ederken Acun Ilıcalı'dan bir son dakika açıklaması geldi. 17 yaşındaki genç popçu Aleyna Tilki'nin Survivor'a katılacağı iddiası sosyal medyayı karıştırırken ünlü yapımcı bu konuya da açıklama getirmek zorunda kaldı.

"Aleyna Tilki Survivor 2018'e gidiyor" şeklinde haberlerin magazin gündeminde duyulmasından sonra Acun Ilıcalı böyle bir teklifin asla yapılmadığını ve uydurma haberlere inanılmaması gerektiğini söyledi. Acun Ilıcalı açıklamasında, "Survivor 2018 için henüz hiç kimseye bir teklif yapmadık. Bu konuda bilgi kirliliği yapılmamasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, "Ekim ayında açıklayacağımız sürpriz bir konseptle geliyoruz" şeklindeki ikinci tweeti ile Survivor seyircilerini şimdiden heyecanlandırdı.