Ubisoft dayanamadı ve E3 fuarı öncesi yeni Assassin's Creed oyununu duyurdu. Aslında pek fazla sürpriz olmadı. Geçtiğimiz aylarda gelen birçok sızıntıda oyunun adının Odyssey olacağı ve Antik Yunan devrinde geçeceği biliniyordu. Yapılan duyuruyla birlikte bilgiler resmiyet kazanmış oldu.

Şuan için elimizde pek fazla bir bilgi yok. Oyunun Antik Yunan devrinde geçeceğinin yanında ne ana karakteri ve konuyu biliyoruz. Herhangi bir çıkış tarihide verildi. Oyunun bu senemi çıkacağı yoksa gelecek yıla mı sarkacağı henüz belli değil. Hatırlarsanız son Assassin's Creed oyunu Origin bir yıl aradan sonra piyasaya çıkmıştı.

Neyse ki sınırlı bilgimiz yakında değişecek. Çünkü Ubisoft Los Angles'te gerçekleştirilecek E3 fuarını beklememiz gerektiğini açıkladı. 11 Haziran'da gerçekleşecek etkinlikte fazlasıyla bilgiyle doyacağız.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bunun yanında fark etmeyenler için küçük bir not; Yayınlanan duyuru fragmanı Zack Snyder'ın pek ünlü 300 Spartalı filmine gönderme içeriyor. Antik Yunan zamanında geçecek oyun eski kültlere de selam çakmayı unutmamış.