Ve Galatasaray'da beklenen oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Hatayspor maçının ardından yeni transfer Diagne'nin cezası sona erdi. Sarı kırmızılıların yeni transferi Diagne, cezasının tamamlanmasının ardından bu hafta ligde oynanacak olan zorlu Trabzonspor maçında ilk kez forma giyebilecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Hatayspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da cezalı olan yeni transfer Diagne forma giyememişti. Devre arasında Kasımpaşa takımından transfer edilen Diagne daha önceden PFDK tarafından cezaya çarptırılmış ve bunun 2 maçı da yeni takımı Galatasaray'a isabet etmişti.

Cezası Bitti

Alanyaspor karşılaşmasında 4 maç ceza alan Diagne bu 2 maçın cezasını eski takımı Kasımpaşa da çekmiş ve geri kalanı da yeni takımı Galatasaray'a kalmıştı. Sarı kırmızılıların Hatayspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında kalan cezasını da tamamlayan Diagne'nin önünde artık sarı kırmızılı formayı giymek için hiçbir engel kalmamış oldu.

Bu hafta ligde oynanacak olan Trabzonspor maçında teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde Diagne ilk kez Galatasaray forması ile sahaya çıkabilecek.