İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, sosyal medyada yayılan ve bir gece kulübünde dans ettiği iddia edilen videoya sert tepki gösterdi. Görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını belirten Çıtak, yayılan içeriklere “asparagas haber” diyerek sosyal medya kullanıcılarının linç kültürünü eleştirdi.

“Cehalet bulaşıcı, linç refleksi hızlı”

Instagram hesabından açıklama yapan Çıtak, “Bu ülkede linç bir refleks, cehalet bulaşıcı. Neyin ne olduğunu anlamadan saldırmak için bekleyen bir tayfa var” diyerek sahte videoya gelen yorumlara isyan etti. Videodaki genç kadının da kendisine ulaşıp durumu açıkladığını söyledi.

“Zamanında da anlamadan kötü kız ilan etmiştiniz”

Sakarya’daki yangın Eskişehir’i dumanla sardı
Sakarya’daki yangın Eskişehir’i dumanla sardı
İçeriği Görüntüle

Çıtak, daha önce de benzer şekilde hedef haline getirildiğini hatırlatarak, toplumda yargısız infaz alışkanlığının yaygınlaştığını vurguladı. Paylaştığı mesajlarla, kendisine yönelik yorumları eleştirdi ve “Doğru olmanın önemi yok, hedef olman yetiyor” sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Aile geriliminin ardından yeni tartışma

Geçtiğimiz yıl babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı gerginlik nedeniyle kamuoyunun gündemine gelen Çıtak, o dönemde psikolojik baskı gördüğünü dile getirmişti. Bu son olay, sanatçının sosyal medyada yeniden hedef alınmasına neden oldu.