Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda’nın Lahey kentinde düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi çerçevesinde İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile bir araya geldi.

Görüşme, zirvenin yapıldığı World Forum Binası’nda ve basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Liderlerin gündeminde ikili ilişkiler, savunma iş birliği ve bölgesel gelişmelerin yer aldığı tahmin ediliyor.

BM: Gazze temel ihtiyaçlardan tamamen yoksun bırakıldı
BM: Gazze temel ihtiyaçlardan tamamen yoksun bırakıldı
İçeriği Görüntüle

Görüşmede üst düzey heyet de yer aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Yerebakan eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zirve kapsamında diğer liderlerle de ikili temaslarını sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak: AA