TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışmasının jüri koltuğunda oturan Hadise, aşk hayatında aradığı aşkı bir türlü bulamadı.

Geçtiğimiz yıl bir süre kadar birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile bir kere daha şansını denemek isteyen Hadise, yeni bir aşka yelken açtı diyebiliriz.

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu olan Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in kızı Aslışah Alkoçlar ile bir buçuk sene kadar aşk yaşamışlardı. Hülya Koçyiğit'in kızı olan Aslışah Alkoçlardan ayrılan Hakan Sabancı, ünlü şarkıcı Hadise ile kısa süreli bir birliktelik yaşamışlardı. Yaşadıkları birliktelik sonrası ayrılmışlardı.

Star TV ekranlarının bilinen programlarından 'Duymayan Kalmasın' programının sunucularından biri olan Cengiz Semercioğlu, Hakan Sabahcı ile Hadise'nin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü açıkladı.

Ünlü şarkıcı Hadise, Hakan Sabancı'nın doğum günü partisinde DJ'lik yapmıştı. Hadise, DJ kabininin başına geçtiğinde Tarkan'ın 'Ölürüm Sana' şarkısını çalmıştı.

Hadise ve Hakan Sabancı'nın Amerika-Miami'de tatil yaptıkları da iddia edilmişti. Hadise ise bir açıklamasında ''Hayatımda bir aşk yok. Ama her an, her şey olabilir'' demişti.

Bu aşk iddiasının tarafları henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken, aşk iddialarını ne doğruladılar, ne de yalanladılar. İleriki günlerde aşk iddiasının taraflarından bir açıklama gelip gelmeyeceği ise merak konusu…

Buarada Hadise, Hakan Sabancı'dan 6 yaş daha büyük.