Star TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Medcezir isimli dizi ile ünlenen güzel oyuncu Hazer Ergüçlü, PKK propagandası yapmakla suçlandı.

PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkan Hazer Ergüçlü, savcıya ifade verdi.

Medcezir dizisinin başrol oyuncularından biri olan güzel oyuncu Hazer Ergüçlü, kişisel sosyal medya hesabından 'PKK propagandası yapan bir kısa film' paylaştı. Sosyal Medya hesabından paylaştığı PKK Propagandası içeren kısa filmi bir süre sonra silen güzel oyuncu Hazer Ergüçlü, savcıya ifade vermekten kurtulamadı.

Terör örgütü propagandası yapmakla suçlanan ünlü oyuncu Hazer Ergüçlü, ifade vermesi için İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne çağırıldı. İfade vermek için İstanbul Çağlayan Adliyesine giden güzel oyuncu Hazer Ergüçlü PKK propagandası yaptığı iddialarını yalanladı.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde savcıya verdiği ifade de; "Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim" diyen güzel oyuncu Hazer Ergüçlü, hakkında ki iddiaları yalanladı.

Soruşturmayı yürüten savcı ise soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

Takipsizlik kararının ardından açıklama yapan Hazer Ergüçlü; "Sosyal medya hesaplarımı zaman zaman genç ve yetenekli insanları desteklemek amacı ile kullanıyorum. Bundan 2 yıl önce bir takipçimden gelen belgeseli de bu amaçla repost ettim, yaptığım yanlış içeriğine hakim olmadığım bu belgeseli sorgulamadan yayınlamaktı. Sonrasında gelen bir uyarı ile de bu içeriği hemen kaldırdım. İyi niyetle vermek istediğim desteğin bu yönde bir sonuca ulaşmasından büyük üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim. Sevgisiz, şefkatsiz hiçbir şeyin içinde varolmadım, olmayacağım. Herhangi bir canlıya zarar veren hiç kimseyi, hiçbir örgütü vs desteklemem söz konusu bile olamaz elbette. Bu, takipsizlik kararıyla savcılık tarafından da onaylanmıştır. Dünyaya sevginin hükmedeceği günlerin umuduyla sadece işimi yapıyorum. Sevgiler." dedi.