Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor resmen Fransız dünya yıldızı Samir Nasri'yi kadrosuna katmayı başardı. Antalya Havalimanı'nda Nasri için büyük bir izdiham yaşanırken kırmızı beyazlı taraftarlar bu transferle adeta kendilerinden geçtiler.

Süper Lig takımlarımızdan Antalyaspor, Premier Lig'de Manchester City forması giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samir Nasri'yi resmen Türkiye'ye getirdi. Öğle saatlerinde Antalya'ya ayak basan yıldız oyuncuyu taraftarlar havalimanında görkemli bir karşılama ile konuk ettiler.

Cezayir asıllı olan Fransız yıldız Samir Nasri için Antalyaspor'un oyuncuya yıllık 4 milyon Euro + bonus vereceği belirtildi. Kırmızı beyazlı takım ile 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Nasri'nin imza töreni ise 1-2 gün içerisinde gerçekleştirilecek.

Samir Nasri

Samir Nasri'yi karşılamak isteyen Antalyasporlu taraftarların yaklaşık 1 saat önceden havalimanına gelmesi büyük bir şaşkınlık yaratırken yoğun ilgi karşısında oldukça şaşıran Fransız yıldız kameralara poz vermekten de geri kalmadı. Yaklaşık 500 kadar taraftar tarafından karşılanan Nasri'ye çıkışta Antalyaspor atkısı da hediye edildi. Samir Nasri'nin akşam saatlerinde sağlık kontrolünden geçmesinden sonra oyuncu ile sözleşme detayları da kesinlik kazanmış olacak.

Nasri'nin Antalyaspor'da tıpkı Sevilla'da oynadığı gibi 19 numarayı tercih etmesi bekleniyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncu Samir Nasri geçen sezon Sevilla'da forma giydiği 23 karşılaşmada 2 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Samir Nasri