Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Güneş'in aslında son oynanan Antalyaspor maçı sonrasında istifa edebileceği iddia edildi.

Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'u 6-2 gibi ezici bir skorla deviren Beşiktaş için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kagawa'nın da sergilediği müthiş performansla sahadan farklı bir galibiyet alarak ayrılan siyah beyazlılarda 3 puan sevinci de yaşandı. Shinji Kagawa'nın 3 dakika içerisinde 2 gol atması siyah beyazlı taraftarlar kadar teknik direktör Şenol Güneş'in de yüzünü güldürdü.

Güneş'in İstifası Söz Konusu

Ancak spor yazarlarından Tayfun Bayındır bir canlı yayında Şenol Güneş için ilginç bir iddia ortaya attı. Bayındır, "Aslında Antalyaspor maçından sonra Şenol Güneş'in istifası gündemdeydi. Ben son olarak öyle duyumlar almıştım. Gerekçe tam olarak bilinmese de bu sezon Beşiktaş'ın beklentilerin uzağında kalması bunun en büyük nedenlerinden biri olarak gösterilebilir. Bundan sonra ne olacağını tam olarak kimse bilemez ama sezon sonunda Beşiktaş yeni bir hoca kendisine arayabilir." ifadelerine yer vermeden geçeme