Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, hiçbir zaman sarı kırmızılı camiayı icraya vermediğini söyledi.

Galatasaray'da gerçekleşen Eylül ayı olağan divan kurulu toplantısında kulübün eski başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Son dönemin kaotik ortamlara sebebiyet verdiğini söyleyen Özbek, "Yönetimi devretmemizin üzerinden 1,5 yıla yakın bir zaman geçti. Bu zaman zarfında buluşma ve sizlere hitap etme fırsatı bulamadım. 1,5 sene evvel neler oldu, neler yaptık, çok kısa anlatacağım. Riva-Florya projesi, Kemerburgaz, Mecidiyeköy, müze, stadın tapusunun alınması, sermaye artırımı gibi birçok projeye imza attık. Özellikle Riva-Florya projesinin genel kurula geldiği sırada anlattım. Riva ve Florya projesi bugün zordadır. Bu projenin ruhunu en iyi bilen kişilerden birisiyim. Sözleşmenin ruhu zedelenmiştir. Florya'nın Kemerburgaz'a ya da başka bir yere taşınması söz konusu. Riva'yla birlikte Florya'ya da bir proje yapıldı ancak yer teslimi yapılamıyor. Avansları müteahhit ödedi, ilgili miktarlar Galatasaray'a geldi. Paralar ödeniyor, peki nereye kadar? İhaleyi Emlak Konut yapmış. Arsayı teslim etmeniz lazım ki zaman faktörü lehimize çalışsın" diye konuştu.