Atiker Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, bu kötü günlerin yakın bir zamanda sona ereceğini söyleyerek toparlanma sürecine gireceklerini belirtti.

Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de yüzler bir türlü gülmüyor. Teknik direktör Ersun Yanal da maç sonunda yaptığı açıklamalarda artık dikkatlerin hem Zenit hem de Beşiktaş derbisinde olduğunu söyledi.

Ersun Yanal, "Zor ve kritik bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Konyaspor karşısında iyi oynamamıza rağmen rakibin eksik kalmasından yararlanamadık. Maçı kazanma arzumuz olmasına rağmen berabere kalmamız bizi üzdü. Uzaktan şut sayısını biraz daha arttırmamız gerekiyor."

Derbiyi Kazanacağız

"Oynadığımız oyundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu zor günler kısa zamanda atlatılacaktır. Biz asla hakemlerden yana şikayetçi olmadık. Ben de buna dahilim. Hakemlere bu konuda biraz daha adil yaklaşmamız gerekiyor. Eldeki oyuncularla da Beşiktaş derbisini deplasmanda kazanacağımıza inanıyorum." ifadelerine yer verdi.