Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisiyle ilgili tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe sahasında Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk ediyor. 23 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek. Saat 19.30'da başlayacak olan karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Robin Van Persie ile Nabil Dirar mücadelede forma giyemezken Martin Skrtel'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Beşiktaş'ta da sakatlıkları bulunan Atınç Nukan, Gökhan Töre, Gökhan Gönül ve Adriano Correia sakatlıkları yüzünden siyah beyazlı forma ile bu karşılaşmada oynayamayacaklar.

Ezeli rekabette iki takım arasında son olarak 7 Mayıs 2017 tarihinde Süper Lig'de Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. O karşılaşmada goller Vincent Aboubakar ile Marcelo'dan (k.k) gelmiş, Fenerbahçe'de Martin Skrtel ile Josef de Souza kırmızı kart görmüşlerdi.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Hakem: Ali Palabıyık

Stat: Ülker Stadyumu

Tarih: 23 Eylül Cumartesi

Saat: 19.30

Yayın: beIN Sports 1

ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşmasını Azeri kanalları olan İdman TV, AZ TV, CBC Sport ve Justin TV'den şifresiz olarak izlenebilir.

UYDU İSMİ: AzerSpace 1/Africasat 1a2

KANAL İSMİ: CBC Sport Tv3

KANALIN FREKANSI: 111344

POLARİZASYON: H - Yatay5

SEMBOL ORANI: 275006

FEC DEĞERİ: 5/6