Kayserispor Galatasaray canlı izle! 2019-2020 Süper Lig 3. haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya. Kayserispor Galatasaray şifresiz beIN SPORTS canlı izle linki.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor karşısına çıkıyor. 30 Ağustos 2019 Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak olan Kayserispor Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sezona oldukça kötü başlayan Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Denizlispor'a 2-0 yenilmiş ve ardından da geçen hafta sahasında son dakikada yediği golle Konysapor ile 1-1 berabere kalmıştı. Kayserispor ise ilk hafta evinde Alanyaspor'a 1-0 mağlup mağlup olmuş geçen haftada Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Şamil Cinaz, Hasan Hüseyin Acar, Artem Kravets, Eray İşcan, Alpay Çelebi ve kart cezalısı olan Levent Gülen; Galatasaray'da ise kırmızı kart cezalısı olan Jean Michael Seri mücadelede oynayamayacaklar.

KAYSERİSPOR GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Kayserispor: Lung, Abdennour, Poulain, Lopes, Atila, Henrique, Mensah, Djedje, Ziya Alkurt, Rienstra, Umut Bulut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Ryan Donk, Steven Nzonzi, Adem Büyük, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Mbaye Diagne

Kayserispor Galatasaray maçını şifresiz olarak taraftarium, netspor ve Justin TV üzerinden izleyebilirsiniz.