Melih Göğebakan ABD'de bir ilke imzasını atıyor. Türkiye'nin ilk iP TV kanalı olan Medya24 TV, ABD'de yayın hayatına başlayacak.

Ülkemizin ilk iP TV kanalı olan Medya24 TV, ABD'de de yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. İngilizce ve Türkçe olarak yayın yapacak olan Medya24 TV, Türkler ile programlar yaparak geniş yayın akışı ile ABD'de de Türk izleyiciler ile buluşacak.

Öte yandan saat 08.10'da NTV'de yayınlanan Burcu Kaya'nın sunduğu Güne Başlarken programına ABD Resmi İşler Direktörü ve Medya24 TV ABD temsilcisi Melih Göğebakan konuk olarak katılacak, ABD ve Türkiye ilişkilerindeki son durum ile Kasım ayında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump görüşmesi hakkında bilgiler aktaracak.

Melih Göğebakan Kimdir?

1974 Osmaniye doğumlu olan Göğebakan, orta ve lise öğrenimini yine Osmaniye'de tamamladı. İmam hatipli olan Göğebakan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

iP TV Nedir?

İnternet Protokol Televizyonu anlamına gelen iP TV; fiber optik kablo ya da uydu çanağı yardımı ile video akışı almamızı sağlayan bir üründür. Böylelikle televizyondaki programları bilgisayarda ya da bilgisayardaki programları televizyonda izleyebilme imkanına sahip oluyoruz.