Dev Maçı Fenerbahçe Kazandı

Süper ligde şampiyonluk yarışında yer alan Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir bu hafta İstanbul'da karşılaştılar. Liderliği korumak için mutlaka kazanması gereken maçta Medipol Başakşehir kendi sahasında şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Fenerbahçe'yi ağırladı. Maça etkili başlayan takım beklenenin aksine Fenerbahçe oldu ve sarı lacivertliler lig liderini 2-0 yendi. Fernandao 'nun golleri ile maçı kazanan Fenerbahçe böylelikle şampiyonluk yarışına yeniden dahil olurken bu mağlubiyet ikincilik sırasında oturan Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.

Galatasaray Kazandı ve Lider Oldu

Süper ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından Galatasaray bu hafta evinde Antalyaspor'u 3 -0 ile geçti. Maça çok hızlı başlayan Galatasaray golcüsü Gomis'in 2 ve Feghouli 'nin golü ile rakibini yenerek 3 puanı aldı.

Bu sonuçla Galatasaray, Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçının sonucunu beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin Başakşehir 'i yenmesi ile ligin yeni lideri sarı kırmızılı ekip oldu. Böylece Süper ligde liderlik koltuğuna 6 hafta aradan sonra Galatasaray yeniden oturmuş oldu.

Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin 3 puanla kapattığı haftada şampiyonluğun bir diğer ekibi Beşiktaş'ta kendi sahasında ligin son sırasındaki Kardemir Karabükspor 'u

ağırladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyazlılar rakibini sahadan silerek 3 puanın sahibi oldu. Maça son derece etkili başlayan siyah beyazlılar Talisca ve Pepe'nin golleri ile 2 - 0 öne geçtikten sonra Karabükspor dağıldı ve maç 5 - 0'a gitti.

Bu sonuçların ardından haftanın kazananları 3 büyükler oldu. Bu sonuçlarla Süper Lig'de şampiyonluk serüveni içinde yer alan takımlar arasındaki mücadele nefes kesmeye devam etti. Şampiyonluk mücadelesi veren 4 takım mücadelesini son haftalara taşıyor.