Galatasaray'da Antalyaspor karşısında ortaya konulan oyunun yankıları sürerken, bir diğer tartışma konusu Selçuk İnan ile Fernando Muslera arasında yaşanan kaptanlık bandı olayı oldu. Antalyaspor karşılaşmasında oyuna sonradan giren Selçuk İnan, Fernando Muslera'nın kolundaki bandı alarak oyuna öyle devam etmişti. Olayın kameralara yansımasının ardından sosyal medyada bazı Galatasaray taraftarları Selçuk İnan'a tepki göstermişti.

Eleştirilerin odağındaki Selçuk İnan ise yayıncı kuruluşa konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaptanlık bandını Muslera'dan aldıktan sonra hakkında çıkan haberlerin "kasıtlı" olduğunu belirten Selçuk İnan, Muslera'nın kendisine oyuna sonradan girmesi durumunda kaptanlık bandını vereceğini söylediğini ifade etti.

"KİMİN OYNADIĞI ÖNEMLİ DEĞİL, İYİ BİR TAKIMIZ"

Hakkında kaleme alınan yazılara üzüldüğünü belirten Selçuk, Muslera ile arasında herhangi bir problem olmadığının altını özellikle çizdi.

Muslera ise, "Selçuk bizim takımımızın kaptanı. Ben ikinci kaptanım. Selçuk sahaya girdiğinden itibaren ben ona kaptanlığı veririm . Çok saygı duyduğum bir isim ve takım için yaptıkları ortada. Bazı zamanlar çirkin eleştirilerin olduğunu düşünüyorum." açıklamasında bulundu.


.