Win Sports şifresiz nasıl izlenir? Win Sports uydu frekansı Biss Keyy şifreleri burada. Malatyaspor Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda?

Kolombiya'da yayın yapan Win Sports kanalı Galatasaray'ın 2019 2020 sezonundaki Süper Lig maçlarını canlı olarak yayınlayacak. Kolombiyalı golcü Falcao'nun Galatasaray'a transferi sonrasında Galatasaray'ın Süper Lig maçları artık Kolombiya'da da canlı olarak yayına girmiş olacak.

Win Sports sunucusu Eduardo Luis Lopez sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, 'Falcao'nun maçlarının yayın hakkını aldık. Artık Galatasaray'ın Süper Lig maçları kanalımızdan naklen izlenebilecek' ifadelerine yer verdi.

Kolombiya futbolunun yayıncısı Win Sports tarafından açıklamada, Süper Lig 6. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden itibaren maçlar canlı olarak yayınlanacak.

Win Sports Nasıl İzlenir? Win Sports Uydu Frekansı Win Sports Şifresiz Canlı İzle

Intelsat 11 uydusunda yayın yapan Win Sports açık bir kanal değildir. Yani karşılaşmalar Win Sports üzerinden şifresiz olarak izlenmemektedir. Maçları naklen izleyebilmek için üyelik gerekmektedir. Win Sports, Youtube'daki resmi hesabından zaman zaman canlı yayın yapmaktadır.