15 yaşındaki çocuğa esrar içirdikten sonra cinsel arzularını tatmin edebilmek amacıyla ilişkiye giren ve kanıtları ortadan kaldırabilmek için çocuğun telefonunu parçalayan 28 yaşındaki Amanda Leather isimli kadın söz konusu suçlar nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'nin Leeds şehrinde ikamet eden Amanda Leather, evine çağırdığı ismi açıklanmayan 15 yaşındaki çocuğa ilk önce esrar içirdi, sonrasında da baştan çıkararak ilişkiye girdi. Yaşananlar Amanda'nın ilişkiye girdiği çocuğun olayı gururlanarak anne ve babasına anlatmasıyla ortaya çıktı.

Olay karşısında şoke olan ebeveynler soluğu polhiste aldı.

Mahkemeye çıkarılan Amanda, çocuk ile beraber televizyon izledikleri sırada çocuğa esrar verdiğini, çocuğun sırtına mesaj yaparak çocuğu baştan çıkardıktan sonra cinsel ilişkiye girdiklerini kabul etti.

5 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Amanda ile istismar ettiği çocuk arasında geçen cinsel içerikli mesajlar da mahkemede delil olarak kullanıldı.

Mahkeme kadına, reşit olmayan çocuğu baştan çıkarıp ilişkiye girme ve sonrasında delilleri yok etmek için çocuğun telefonunu kırma suçlarından beş yıl hapis cezası verdi.

Benzer bir olay Amerika Birleşik Devletleri'nde bir öğretmen ile öğrencisi arasında yaşanmış. Öğretmen mesleğinden men edilmiş ve hapis cezasına çarptırılmıştı.