Putin'in Zaferi, Detaylar ve Yansımalar Putin'in Zaferi, Detaylar ve Yansımalar

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen şiddet olayıyla ilgili görülen davada, yeni görüntüler ortaya çıktı. Kanal D Haber'in ulaştığı görüntülere göre kavganın henüz 18 saat sonrasına ait olduğu iddia edilen görüntülerde Sıla'nın vücudunda ve yüzünde morluklar görünmüyor.

SILA'NIN MORLUKLARINA NE OLDU?

Eski sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, sosyal medyaya ve mahkemeye sunduğu görüntülerde, kavga gününe ait olduğunu iddia ettiği vücudunun çeşitli yerlerindeki morlukları delil olarak sunmuştu. Ancak, ortaya çıkan ve kavgadan henüz 18 saat sonrasına ait olduğu iddia edilen görüntülere göre sevilen şarkıcının vücudunda herhangi bir morluk izi görünmüyor.

AHMET KURAL KAVGAYI DOĞRULAMIŞ, DARP İDDİALARINI REDDETMİŞTİ

Dava üzerine Çağlayan Adliyesi'ne çağrılan Ahmet Kural, savcıya verdiği ifadenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamasında kavgayı doğrularken, darp iddialarını kabul etmemişti.

sila_1

SORUŞTURMANIN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR

Son olarak Ahmet Kural'ın avukatı da soruşturmanın seyrini değiştirebilecek bu görüntüyü dosyaya koydu. İddialara göre de bu görüntüler soruşturmanın seyrini değiştirebilirdi. Çünkü görüntülerde Sıla'nın kollarında ve yüzündeki morluklar görünmüyordu. Yani darp izi yok gibiydi. Ama şarkıcı Sıla iddiasına göre eğlendiği görünen bu görüntülerden bir gün sonra sonra yani 31 Ekim 2018 tarihinde saat 14'te özel bir hastaneden darp raporu almıştı. O rapora göre de şarkıcı Sıla'nın kollarında, yüzünde ve bacaklarından morluklar vardı. Şimdi bu görüntüler soruşturmayı yürüten savcılık tarafından incelenmeye gönderilecek. Ve raporda şu sorunun yanıtı aranacak. Sıla, Ahmet Kural'dan mı dayak yedi? Yoksa bu görüntülerden sonra mı şiddete uğradı? Bu sorunun yanıtı gelecek raporla ortaya çıkacak. Ve o raporla da soruşturmanın seyri belli olacak.