CHP Antalya Milletvekili ve Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Rahatsızlanarak Hastaneye kaldırılan Deniz Baykal, belli aralıklarla 3 farklı operasyon geçirmiş ve doktoru tarafından durumunun kötü olduğu açıklanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Deniz Baykal'ın doktoru Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, dün yaptığı açıklamada "Deniz Bey'de maalesef kanama ve ödem en üst düzeyde gerçekleşiyor. Solunum desteği sağlanıyor. Bilinci kapalı olarak uyuyor. Ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var." demişti.

Habertürk gazetesinden Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından; 'Yanlış bi bilgi dolaşıyor şu anda #denizbaykal la ilgili..Henüz ölmedi hayatta ancak durumu iyi değil.Beyin ölümü gerçekleşmiş durumda' notunu paylaştı.

Spiker Emre Tilev ise sosyal medya hesabından; 'Bana gelen bilgi Cumhuriyet Halk Partisinin ve benim çok değer verdiğim sevgili Deniz Baykal için aldığım haber beyin ölümü gerçekleşti… Çok üzgünüm Türk siyasetinde bir kilometre taşıydı deniz Baykal'a Allah'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum çok üzgünüm' yazdı.

Bu paylaşımlar ortalığı ayağa kaldırdı. Bu paylaşımların ardından CHP Milletvekilleri hemen Deniz Baykal'ın yattığı hastaneye giderek, Deniz Baykal'ın doktoru ile görüştü.

Hastane bahçesinde açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel; "Deniz Bey'i takip eden doktor şu açıklamada bulundu, 'Son açıklamadan beri durumunda hiçbir değişiklik yok. Durumu stabil. Kötüye herhangi bir gidiş yok. Yarın sabah planlanan tomografi çekilecek, Deniz Bey'in sağlık durumu son yapılan açıklamadan beri değişmedi' dedi Deniz Baykal'ın doktoru. Biz bu geceyi Sayın Genel Başkan'ın güçlenerek, sağlığına yaklaşarak geçireceğini ve yarın iyi haberler umuyoruz. Sağlığının kötüye gittiğine ilişkin yapılan haberler ve çok kötü haberlere ilişkin duyumların tamamı asılsızdır.' Dedi.