PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden bir diğer haber spikeri Ece Üner, Barış Pınarı Harekatı'nın ilk gününden beri sınırın sıfır noktasından yaptığı yayınlarla tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Toplumsal olaylarda tepkisini haber sunarken çekinmeden dile getiren Ece Üner şimdi de sınır hattında operasyonun nabzını tutuyor.

Habertürk ekibinin kurşunların hedefi olduğu anlarda da bölgede bulunan Üner dün de jandarmanın, polisin, özel harekatın 'boşaltın' dediği Ceylanpınar sokaklarından canlı yayınlarına devam etti. Günde 20 havan mermisinin düştüğü sokaklardan gelişmeleri aktaran deneyimli sunucu yaptığı yayınlarla sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Başarılı sunucu çatışmanın yayınlar sırasında TSK'dan bahsederken üstüne basa basa 'Şanlı ordumuz' ifadesini kullanması da dikkatlerden kaçmadı.3 yaşındaki kızını bırakıp operasyonun olduğu bölgeye giden Ece Üner'e sosyal medyada kullanıcılarından övgü yağdı.

1 dakikada 3 kere üstüne basa basa "Şanlı Ordumuz" sözüyle sosyal medyaya damga vuran Ece Üner, Twitter kullanıcıları tarafından övgü yağmuruna tutuldu.