İrem Derici, zayıflamak isterken aşırı kilo kaybı sebebiyle bağışıklık sistemi zayıflamış ve vücuduna giren bir virüs hastalanmasına sebep olmuştu.

Bir çok hastaneye kaldırılan İrem Derici, Bu hafta yine hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Tedavi sırasında durumu kötüleşen İrem Derici, yoğun bakıma alınmış ve sevenlerini üzmüştü.

Yoğun bakımda olan şarkıcı İrem Derici'nin doktorundan sevenlerinin yüreğine su serpen güzel bir haber geldi.

Gazetecilere açıklama yapan şarkıcı İrem Derici'nin doktoru Prof. Dr. Reha Baran; "2 gün önce hastanemize geldi, yoğun bakımda takip ediyoruz, bilinci açık sohbet edip gazete okuyabiliyor. Kendisi bundan bir hafta önce şikayetler üzerine tedavi altına alındı. Makine desteği falan yok, durumu şu anda iyi görünüyor. Böbreklerinde sorun yok normal çalışıyor. Bazı değerleri tam istediğimiz şekilde oturmadı ondan kontrol altında tutuyoruz ama bunu günler içinde azalacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha güzel haberler vereceğiz. Ara sıra ateşi çıkıyor ama durumu iyi." Diyerek, İrem Derici'nin durumunun iyiye gittiğini belirtti.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yatan Şarkıcı İrem Derici'nin doktoru Prof. Dr. Reha Baran yaptığı açıklama ile İrem Derici hayranlarına rahat bir nefes aldırdı. Çünkü İrem Derici hayranları sosyal medya üzerinden endişelerini dile getirerek, İrem Derici'ye dua ettiklerini belirten mesajlar paylaşıyorlardı. İrem Derici'nin doktorundan aldıkları bu güzel haber ile biraz da olsa rahatlayan hayranları, İrem Derici'nin iyileşip tekrardan sahnelere döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor.