Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yolculuk planlayanların faydalanması için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yol bülteni yayına alındı.

Son yol durum bilgileri ışığında, TEM otoyolu'nun Kurtköy Kavşağı Pendik Tersane Kavşağı bağlantı yolu üstündeki yapım çalışmalarından dolayı 5 Eylül tarihine kadar ulaşımın TEM bağlantı tüneli doğu tüpünden çift şeritli olarak yapılacağı aktarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun ise Çatalca Odayeri bölgesinin 40 ile 43. kilometrelerindeki asfalt çalışmalarından dolayı ulaşımın Edirne tarafından gerçekleştirildiği belirtildi. Çalışmalardan dolayı Yassıören Kavşağı'ndaki bazı kavşak kollarının trafiğe kapalı olduğu bilgisi aktarılırken, ulaşımın ise Tayakadın Kavşağı'ndan gerçekleştirildiği dile getirildi.

Ankara-Çankırı Yolunda Kavşak Yapım Çalışması

Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yol bültenine göre; Ankara - Çankırı yolunun 13. ile 16. kilometrelerinde gerçekleştirilen köprülü kavşak yapım çalışmalarından dolayı ulaşımın servis yollarından yapıldığı ifade edilirken, Anamur - Aydıncık yolunda ise 51. ve 54. kilometrelerdeki yol yapım çalışmalarından ötürü trafiğin kontrollü olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.